4. syyskuuta 2013

Tiedote huoltajille ja tanssijoille


Tämä tiedote jaetaan tanssijoille myös ensimmäisellä tanssitunnilla paperiversiona. 


TERVETULOA ALOITTAMAAN LUKUVUOTTA 2013-2014 BALETIN PARISSA


Tanssitunnit järjestää Lapuan kansalaisopisto, opettajana toimii tanssinopettaja Minja Rantala. Opintoja järjestää yhteistyössä Balettiyhdistys Illuusia ry, joka koostuu oppilaista, vanhemmista ja muista taustajoukoista. Illuusia ry vastaa mm. näytösten järjestämisestä, tiedotuksesta sekä puku- ja tossutilauksista. Illuusian hallitus, joka toimintaa pyörittää, muodostuu vapaaehtoisista innokkaista vanhemmista. Kansalaisopisto tarjoaa oppilasrekisterin ylläpidon, opetuksen ja tilat, yhdistys hoitaa muut asiat.

Kursseihin liittyvissä kysymyksissä voi ottaa yhteyttä suoraan kansalaisopiston toimistoon p. 06 438 4531 tai 06 438 4532, kansalaisopisto@lapua.fi. Opettaja Minja Rantalan puhelinnumero on 050-3380809. Balettiyhdistys Illusia ry:n puheenjohtaja on Mari Lahdensuo p 0400-494828. Balettiyhdistyksellä on nettisivut osoitteessa http://www.balettiyhdistysilluusia.blogspot.fi, jossa on ajan tasalla olevaa tietoa toiminnasta, seuratkaa sitä.

Koulujen syys- ja talvilomaviikot ovat lomaviikkoja myös kansalaisopistossa. Ennen joulua tunneilla on avoimet ovet, vanhemmat voivat tulla seuraamaan opetusta.  Kevätkaudella pidämme tanssinäytöksen maaliskuussa, tarkempi ajankohta tiedotetaan myöhemmin.

Balettitunneilla käytetään yhtenäistä balettipukua. Puku ja baletin harjoitustossut kuuluvat baletin tuntivarustukseen, niiden lisäksi voi halutessaan käyttää vaaleita sukkahousuja tai trikoita. Tanssinäytöksissä tämä asustus luo pohjan yhtenäiselle puvustukselle. Balettitunneilla ei käytetä roikkuvia koruja ja hiukset tulee laittaa kiinni.

Pukujen ja tossujen tilaus muuttuu aiemmista vuosista, emme enää tilaa pukuja ja tossuja postitse. Uusi toimittaja on Footlight, joka tulee myymään tossuja ja pukuja Lapualle, Alajoki-salin aulaan lauantaina 28.9. klo 14-17. Tällöin on mahdollista sovittaa tuotteita ja tehdä omat ostoksensa. Puvut ja tossut saa pääasiassa heti mukaan, maksu paikan päällä, tarvittaessa postittavat jälkikäteen jos sopivaa tuotetta ei ole heillä mukana. Tämä aika on nyt syytä varata kalenteriin ja tulla oppilaan kanssa paikalle. Ensimmäisellä balettitunnilla sovimme ryhmän käyttämän puvun värin.

Jalankuvapiirroksilla ei voi enää tilata tossuja. Jos haluat hoitaa tossu ja pukutilauksesi omatoimisesti, ilmoita asiasta opettajalle, niin saat tarvittavat pukutiedot.

Ruuhkan välttämiseksi ehdotamme, että la 28.9. puku ja tossuostoksille saapuisivat:
klo 14 satubalettiryhmät
14.30 alkeisbalettiryhmät
15.00 baletti 1 ja 2
16.00 baletti 3, 4 ja 5

Balettitunnit järjestetään liikuntaluokassa Lapuan Vanhassa Paukussa. Tunneille tullessa tulee odottaa omaa vuoroa hiljaa. Salin yhteydessä oleva pukuhuone on pieni, myös käytävän naulakoita voi käyttää vaatteiden säilytykseen. Arvotavaraa ei kannata jättää naulakoihin. Juomapulloja ei tarvita 45 minuutin oppitunneilla, pidemmissä harjoituksissa sen saa ottaa tunneille. Erityisesti pienimpien kannattaa muistaa vessakäynti ennen tuntia. Opettaja ei voi valvoa lasten vessakäyntejä tuntien aikana.

Balettiyhdistys Illuusia ry järjestää balettimatkan Helsinkiin Lumikuningatar-balettia katsomaan 4.1.2014. Tarkemmat tiedot löytyvät TÄÄLTÄ. Ilmoittautuminen matkalle on jo käynnissä!

    TANSSIN ILOA ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.