1. maaliskuuta 2014

Kevätnäytös! Tärkeää!

Tanssinäytöksemme 
Liisa ja Ihmemaa 
on lauantaina 22.3. klo 13 ja 16. 

kuva: Fiia S


Kenraaliharjoitus pidetään perjantaina 21.3. klo 18-20 Lapuan nuorisotalolla, ajoissa paikalle.
Kenraaliharjoitus on kaikille balettiryhmille, se ei koske satubalettia eikä alkeisbalettia.
Esteet, myös äkilliset sairastumiset on ilmoitettava opettajalle mahd.pian. (050-3380809)

Kenraaliharjoitus omin balettivarustein, näytöksessä lisäksi esiintymisasut, jotka puetaan paikan päällä. Ennen esitystä paikalle n. 45 min ennen ensimmäistä näytöstä. 

Jokainen huolehtii mukaansa balettitossut, valkoiset tai vaal.punaiset sukkahousut (40den) ja ryhmän mukaisen balettipuvun. Ja laittaa hiukset kauniisti kiinni nuttura tai lettikampaukselle, lyhyet hiukset pinneillä kiinni.

Terveellisiä eväitä saa varata mukaan. Näytösten välillä saa käydä kotona tai vanhemman luvalla tai huoltamana kaupungilla syömässä. Näytöksessä on väliaika kahvitarjoiluineen, mutta esiintyjät voivat ottaa tarjoiluja vasta esityksen jälkeen, ei esiintymisvaatteilla. 

Näytökseen myydään lippuja, hinta sisältää väliaikatarjoilun. Näytöksen kesto väliaikoineen on n. 2 tuntia. Esitys kuvataan ja dvd:n voi tilata paikanpäällä aulassa olevaan listaan tietonsa jättämällä. Tilaus on sitova. Toimitus pyritään saamaan huhtikuun balettitunneille, seuratkaa tiedotusta nettisivuilta.

Pienimpiä balleriinojamme koskevat eri aikataulut:
Satubaletti 4v. A ryhmä (ti16.30alkava) esiintyy vain klo 16 näytöksessä
Satubaletti 4v B ryhmä (ti klo 18.30alkava) esiintyy vain klo 13 näytöksessä
Alkeisbaletti 2 (ma ryhmä) esiintyy vain klo 13 näytöksessä
Alkeisbaletti 1 (ti ryhmä) esiintyy vain klo 16 näytöksessä
Satubaletti 5v. (ma ryhmä) jaetaan puoliksi kahteen näytökseen, sovitaan opettajan kanssa jako.

Nämä ryhmät esiintyvät näytöksessä ensimmäisellä puoliajalla ja heidät kukitetaan sen lopuksi. Väliajalla vaihtavat omat vaatteensa päälleen ja saavat seurata toisen puoliajan näytöstä katsomossa vanhempansa sylissä. Nämä ryhmät eivät tule perjantain kenraaliharjoitukseen vaan tulevat 60 min. ennen oman näytöksensä alkua Nuorisotalolle ja harjoittelevat opettajan kanssa vielä paikan päällä tanssiansa.

Nuorisotalon pukuhuoneissa on valvojia ja pukeutumisessa avustavia vanhempia näytöksen ajan. Lisää apulaisia kaivataan, ilmottaudu mahdollisimman pian. Tehdään yhdessä iloista elämystä lapsille balettiesityksen parissa. 

Viikolla 10 eli ensi viikolla tanssisalin seinällä on lista näytöksen avustajista! Lisää itsesi siihen. Kun meitä on tarpeeksi, kenelläkään ei ole liikaa hommia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.