29. syyskuuta 2014

Kiitos!

Tänävuonna Tossuauton aikataulu oli liiankin väljä :D Ehkä jälleen opimme jotain. Viimevuonna oli tungos, tänävuonna väljää. Ehkä ensivuonna osaamme tehdä sopivan aikataulun. 

Kiitos kaikille! 

Elizabeth Albert

Jaamme lähiaikoina yhdistyksen jäsenmaksulaput tanssijoille ja sen mukana tulee esite meidän toiminnastamme. 


Pähkinänkuoressa: 

Yhdistys on olemassa mm. siksi, että me järjestämme kevätnäytöksen ja kaikkea muuta balettiin liittyvää toimintakauden aikana. Ilman yhdistystä ei olisi kevätnäytöstä.

Yhdistyksen jäsenmaksu on haluttu pitää pienenä, koska olemme voittoa tavoittelematon yhteisö ja näin kellekään ei jäsenmaksu ole ylivoimaisen suuri. Jäsenmaksu on 10€/henkilö TAI 15€/koko perhe. 

Jäsenmaksuilla (ja keväällä kevätnäytöksen pääsymaksuilla ja dvd:istä saaduilla rahoilla) katetaan kevätnäytöksen kulut. 
Tilavuokra, lavasteet, puvustus, uuden dvd:n tarvikkeet - kaikki katetaan niillä. Ja jos rahaa jää tai on useammalta vuodelta jäänyt vähän säästöön, sponsoroimme esim. yhteiskuljetuksen Y-Kinon balettinäytökseen. Tällä hetkellä harkitsemme edelleen balettimatkan järjestämistä joko Tampereelle tai Helsinkiin. Yhdistys tarjoaa osan kuluista. 

Johtokunta on täysin vapaaehtoisvoimin toimiva, samoin esiintymisasut tehdään lähes täysin itse. Käsityönä, talkoilla. Me johtokunnan jäsenet olemme äitejä, joiden omat lapset tanssivat balettia. Johtokunnan myötä tämä on myös meidän harrastuksemme. 


Työnjako siis kansalaisopiston kanssa on se, että opisto järjestää opetuksen ja tilat ja yhdistys kaiken muun. Balettiin kuuluu balettituntien lisäksi paljon muutakin - ja siihen tarvitaan meitä, yhdistyksen väkeä. 


Mikäli jollakulla riittää energiaa, toivomme, että otat yhteyttä johonkin yhdistyksen johtokunnan jäseneen. Me tarvitsemme lisää tekijöitä ja otamme ilolla vastaan aktiivisia käsiä! Viime vuonna kevätnäytöksen puvustuksen kokoaminen ja tekeminen hoidettiin opettajan ja n. neljän äidin voimin. Se oli mukava, mutta iso homma. (Uusille tiedoksi, että ryhmät eivät siis itse hanki eivätkä tee esiintymisasuja.)

Kevätnäytökseen tarvitsemme avustajia - pukemaan tanssijoita, kiinnittämään hiuskoristeita, laittamaan kimalletta poskille, laskemaan että kaikki ovat paikalla, lähettämään lavalle oikeaan aikaan. Kevätnäytöksen kulisseissa käy kova kuhina, josta yleisö ei (toivon mukaan) tiedä mitään. Tarvitsemme teitä! Jokainen näkee oman lapsensa esityksen - ja siksi tarvitsemme paljon avustajia. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että uhraa pari tuntia omaa aikaansa: toisessa näytöksessä ottaa juoksuaskelia kulisseissa avustajan roolissa - ja toisessa näytöksessä saa istua yleisössä kaikessa rauhassa nauttimassa esityksestä. Mutta kulisseissa on hyvä fiilis ja ihmiset ovat hyväntuulisia, siellä on aidosti mukava olla!


Meillä on hyvä ja hauska tiimi, tulkaa mukaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.