12. maaliskuuta 2015

Tarkennuksia näytöstiedotteeseen!



Hei! Muutama selvennys vielä tanssinäytöstiedotteeseen.

*** Satubalettien kenraaliharjoitukset kestävät näytöspäivän aamuna vain n.10min per ryhmä. Tarkoitus on, että lapset tutustuvat paikkaan, tietävät lavalle tulo suunnan ja jännitys illalta vähenee kun on saanut oman tanssinsa kokeilla läpi lavalla. Vanhemmat/lasta kuljettava aikuinen saa jäädä seuraamaan kenraaliharjoitusta. Voitte varautua niin, että satubaletti 5vA ja satubaletti 4v, molemmat ryhmät ovat lumihiutaleita, harjoittelevat klo 10.00-10.20 ja satubaletti 5vB harjoittelee 10.20-10.30. Aikataulu joustava tarpeen mukaan, mutta olkaa ajoissa paikalla.

*** Kenraaliharjoitukset, myös perjantaina, mennään omilla balettituntivaatteilla, emme vaihda vielä silloin esiintymisasuja.

*** Baletti 2 ryhmä ottaa harjoituksiin ja esityksiin oman pehmolelun mukaan, pehmolelun tulee olla sellainen, että siitä ei irtoile osia ja kädet/tassut ovat riittävän pitkät pitää kiinni.

*** Tanssinäytöskampaukseen ei saa kiinnittää itse suuria, värikkäitä koristeita, vaan koristeet tulevat pukujen mukana ja ovat koko ryhmällä yhtenäiset.

*** Tanssinäytös toteutetaan talkoovoimin. Näytöksen tuotto käytetään mm.esiintymispukujen hankintaan ja muulla tavoin oppilaiden hyväksi :)

*** Satubalettilaiset ja alkeisbalettilaiset eivät tarvitse eväitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.