16. elokuuta 2016

Varusteiden tilaus ja kierrätys

Tässä tämän syksyn yksi odotetuimmista tiedotteistamme. 

Balettivarusteet. 

Haemme edelleen parhaiten toimivaa tapaa hankkia tanssijoillemme balettivarusteet. Haluamme yhdistyksenä tarjota Lapuan balettiharrastajille mahdollisuudet laadukkaisiin ja kohtuuhintaisiin balettitarvikkeisiin. 

Balettia varten tanssija tarvitsee tossut ja puvun. 97% tanssijoista haluaa myös hameen. Kevätnäytökseen tanssijat tarvitsevat tietynlaisen balettipuvun ja balettitossut. Pääsette helpommalla ja halvemmalla kun hankitte heti oikeat balettitossut (jotka muuten ovat erilaiset kuin ns. kerho- ja jumppatossut) ja oikeanlaisen puvun. Näiden värit ja mallit on määritelty, mutta hame voi olla lempiväriä.


Kierrätys. 

Tänävuonna järjestämme uutena asiana yhdistyspäivän
lauantaina 17.9.16 klo 13-15 balettiluokassa/peilisalissa.

Tuolloin teillä on mahdollisuus myydä pieneksijääneet puvut, tossut ja hameet ja mahdollisesti ostaa seuraava koko itsellenne. Ota siis mukaan pieneksi jääneet balettivarusteet, mieti niille hinta ja tule myymään.  Johtokunnan ihmiset ovat paikalla auttamassa. 

Pienempien tanssijoiden puvun väri on valkoinen ja malli on tietynlainen. Vanhat puvut (eli neonpinkki, laventeli, pastellivaaleanpunainen, turkoosi ym.) eivät enää käy. Viime vuosi oli ylimenovuosi, joten nyt oletamme lasten kasvaneen niin, ettei toissavuotiset puvut enää mene. Nyt kaikki ovat tästä eteenpäin valkoisissa puvuissa (paitsi teini-ikäiset, jotka saavat mustat puvut). Tällä tavalla saamme kierrätyksen oikeasti toimimaan! 


Uusien varusteiden hankkiminen.

Jokainen tilaa itse varusteensa. Olemme neuvotelleen Suomen  Tanssitarvikkeen kanssa sopimuksen ja saamme tarjota tanssijoillemme alekoodin, joka koskee heidän koko valikoimaansa. Alekoodi on tiedotteessa, joka jaetaan opetuksen alussa jokaiselle tanssijalle. Alekoodeja tulee KAKSI; ensimmäinen on suurempi ja voimassa vain 25.9.16 asti. Toinen on pienempi ja voimassa vuoden loppuun.

Yhdistyspäivänä 17.9.16 klo 13-15 on mahdollista myös hipelöidä balettipukujen mallikappaleita oikean koon arvioimiseksi. Mallikappaleita ei ole tuon lisäksi muuten nähtävillä, Sanna ei suostu enää tänäsyksynä istumaan varsinaisen sovituspäivän lisäksi kuukautta pukuhuoneessa sovittamassa niin kuin vuosi sitten. Varsinaisia balettitunteja on myös niin vähän, ettemme halua ottaa niistä yhtään tähän ralliin (eli opettaja ei tähän asiaan investoi aikaa tanssinopetuksesta). 


Tässä suorat linkit oikeisiin tarvikkeisiin. 




Isommille tanssijoille:




Periaatteessa kukin voi hankkia balettivarusteensa mistä parhaimmaksi kokee, mutta lopputuloksen tulee näyttää samalta. Näiden tuotteiden laatu on viime vuonna nähty ja koettu ja hyväksi havaittu eikä hintakaan huimaa. 

Siis, esimerkiksi 
Pienten valkoinen puku on siis 20%:n alella 19,96€, kirjainkokoinen 20%:n alella 23,96€.
Pehmeät tossut 20%:n alennuksella 11,96€. Nämä hinnat ovat siis niitä, jotka saa kun tilaa ennen 25.9.16. Sen jälkeen ovh-hinnoista otetaan vain 10% pois. Kannattaa olla siis heti asialla kun opetus alkaa! Alekoodit koskevat koko Suomen Tanssitarvikkeen valikoimaa eli voit tarvittaessa tilata heiltä muutakin ja saat yhdistyksen alennuksen. 


Alekoodit saatte tiedotteessa, sitä emme tänne nettiin laita.
Muistakaa kysyä lapseltanne tiedotetta kun opetus alkaa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.