6. marraskuuta 2018

Ajankohtaista!

Baletin avoimet ovet pidetään täna vuonna marraskuun viimeisellä viikolla, johon satu- ja alkeisbaletin syyskausi päättyy. 

Baletti 1 -6 ryhmät kokoontuvat vielä joulukuun ensimmäisellä viikolla kerran. Torstain ryhmillä itsenäisyyspv 6.12. on kuitenkin vapaa, viimeiset tunnit torstain osalta ovat 13.12.

Avoimiin oviin on tervetullut 1 vieras/oppilas, koska sali on niin pieni ja istumapaikkoja rajatusti. Tervetuloa!

Lapuan musiikkiopiston Baletti-iltamusiikkia konsertissa to 22.11. Klo 19.00 Alajoki-salissa esiintyvät Baletti 2 ja Baletti 6 ryhmät. Tervetuloa katsomaan ja kuulolle, tilaisuuteen on vapaa pääsy.
Esiintyjät balettiluokkaan vaatteen vaihtoon klo 18.25. Oma balettipuku, valkoiset sukkahousut, tossut varusteiksi ja hiukset siististi kiinni.



Järjestämme tänä vuonna ensimmäistä kertaa yhteisen pikkujoulun baletin harrastajille ja kotijoukoille sunnuntaina 18.11.2018.


Päivä alkaa Kauhavalla Y-Kino elokuvateatterissa klo 12 Australian baletin Tuhkimo-baletilla.
Näytös kestää 2 h 20 min ja se sisältää noin 20 minuutin tauon. Baletin hinta on 10€ lapsilta (15 v ja alle) ja 15€ aikuisilta. (Normaalihinta balettinäytöksillä on alk. 25 €.)

Näytöksen jälkeen klo 15 ajellaan Lapualle Ison Prässin kahvilaan, jossa meille on tarjolla todella runsas tortillabuffet. Buffetin hinta on vain 10 €/hlö. Jos joku ei tykkää tortilloista, niin pöydässä on paljon valikoimaa, joten varmasti jokainen löytää siitä tarpeeksi mieleistänsä syötävää.

Näytöksen liput ja tortillabuffet maksetaan kassoilla normaalisti eli emme kerää rahoja etukäteen. Tarvitsemme kuitenkin sitovat ilmoittautumiset viimeistään sunnuntaina 11. marraskuuta, niin kokki osaa tehdä oikean määrän ruokaa ja saamme elokuvateatterista parhaat paikat. 😍 

Huom. Elokuvateatteriin mahtuu 100 katsojaa, joten ilmoita tulostasi pian, niin mahdut mukaan! Ilmoittaudu Johannalle whatsapilla tai tavallisella tekstiviestillä nroon 0503310626. Kerro nimesi ja montako henkilöä ilmoitat.

Jokainen kulkee paikasta toiseen omilla kyydeillä, mutta jos joku tarvitsee kyytiä, niin siitä voi kertoa ilmoittautumisen yhteydessä, niin koitetaan järjestää paikka jostain autosta.

Olette kaikki lämpimästi tervetulleita! 
Terveisin Balettiyhdistys Illuusian johtokunta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.